Random Posts

Yaşam ve İnsanlar Yaşam ve İnsanlar
Tema resimleri Storman tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ads Top

Home Ads

Categories

Tags

Latest in Sports

23 Aralık 2016 Cuma

Banyo Dekorasyonu Yaparken Nelere Dikkat Etmelisiniz ?

Banyo Dekorasyonu Yaparken Nelere Dikkat Etmelisiniz

Banyo Dekorasyonu Yaparken Nelere Dikkat Etmelisiniz ?
Evinizi dekore etmek incelik isteyen bir iş. Ev dekorasyonu sırasında her odayla tek tek siz ilgilenmek zorunda kalıyorsanız. Ev dekorasyonu sürecinde banyolar genelde arka planda kalıyor. Gerekli önem gösterilmediği için banyo dekorasyonu hep erteleniyor. Halbuki yaşadığınız evi bütün olarak ele aldığınızda, banyo dekorasyonları büyük önem arz etmektedir. Akıllarda banyo dekorasyonu örnekleri birer birer düşünüldüğünde banyo dekorasyonu sırasında nelere dikkat etmemiz gerektiğini bilmemiz gerekir. En başta ne istediğimizi iyi bilmeli ve ona göre hareket etmeliyiz.
Banyo Dekorasyonu diğer alanlar gibi geniş bir yelpazede bulunmuyor. Ama banyo dekorasyonu sırasında kullanacağımız banyo dolabı ve banyo dolapları, banyo setleri, banyo aksesuarları kısacası her tür banyo modelleri yinede banyomuzu zengin göstermeye yetecektir. Banyo dekorasyonu esnasında dikkat etmemiz gereken bir kaç detay var. Aklınızda hep aynı soru. Banyo dekorasyonu nasıl olmalı ? İşte size banyo Dekorasyonu yaparken dikkat edilmesi gerekenler;
Banyo Dekorasyonu Örnekleri

1-Banyo dekorasyonu sırasında ilk önce hangi stili ve tarz kullanılacağını belirlememiz gerekiyor.
2-Banyo dekorasyonu sırasında banyo taşı çok önem arz etmektedir. Ev banyonuzun büyüklüğüne göre banyo taşının rengini belirlemelisiniz. Özellikle küçük banyolarda açık renkler ve pastel renkler kullanmak daha hoş görüntü sağlar.
3-Banyoda küvet mi duşakabin mi kullanacağınıza karar vermelisiniz.
4-Yine kullanacağınız banyo dolapları, banyo aynası gibi dekoratif aksesuarlar en son karar verip banyonuza yerleştireceğiz detaylar olmalıdır.
5-Banyolarda en önemli unsur havalandırma sistemidir. Çünkü banyolar evin en çok nemlenen buhara maruz kalan yerleridir. Bu yüzden banyonuzdaki ahşaptan yapılan malzemelerde kabarma gibi sıkıntılar yaşanabilir. Banyonuzda bu şekilde sıkıntılar yaşamamak için kaliteden ödün vermemenizi tavsiye ederiz.
Banyo Dekorasyonu

0 on: "Banyo Dekorasyonu Yaparken Nelere Dikkat Etmelisiniz ?"