Random Posts

Yaşam ve İnsanlar Yaşam ve İnsanlar
Tema resimleri Storman tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ads Top

Home Ads

Categories

Tags

Latest in Sports

9 Aralık 2016 Cuma

Yılbaşı Dekorasyonu Nasıl Olmalı ?

Yılbaşı Dekorasyonu Örnekleri

Yılbaşı Dekorasyonu Nasıl Olmalı ?
Yeni yılın yaklaşmasıyla insanların yılbaşı gecesine yönelik değişik fikirler arayışına girdiği malum. Yılbaşı nedeniyle içimize dolan mutluluk evlere de yansıyor. Yeni yılını yılbaşı otelleri, yılbaşı eğlence mekanlarında gerçekleştirilen yılbaşı programları yerine yılbaşı gecesini evlerinde geçirmek isteyenlere yılbaşı dekorasyon fikirlerini sizler için hazırladık. Yılbaşı dekorasyonu denilince yılbaşı ürünleri, daha doğrusu yılbaşı süsleri ve süslemeleri, kısacası yılbaşı dekorlarının başında yılbaşı ağacı yani yılbaşı çam ağacı gelir. O gece yılbaşı hediyeleri çam ağacının altını süsler. Sizde yılbaşını dışarıda değil de evde geçirmek ve yılbaşı evinizi benzersiz yılbaşı tasarımlarıyla renklendirmek isterseniz, sizin için seçtiklerimize göz atmanızı şiddetle tavsiye ederiz. Kırmızılar, yeşiller, beyazlar, çam ağaçları, renkli külah şapkalar, renkli gözlükler, çubuk düdükler, bonbon şekerleri, ışıklar, hediye çorapları… Anlıyacağınız Yılbaşı gecesinin soğuk kış gününde evinize yapacağınız ufak ve en önemlisi ucuz yılbaşı dekorasyonu ürünleriyle içinizi ısıtmak için biraz yaratıcılık biraz hayal gücü yeterli olacak.
İşte içinizi ısıtacak yılbaşı fikirleri

1-Bu sene yılbaşı dekorasyonda ön planda kozalakları tercih etmenizi öneririz, çünkü çam ağacı kozalaklar ahşap görüntüsü ile hem çok farklı hem de gece ortamına yumuşak bir dokunuş sağlıyor. Çam ağacı kozalaklarını ipe dizerek duvarlara ve kapılara, ayrıca yılbaşı çam ağcına asabilirsiniz.
2-Ahşap kasaların içine, beyaz vazolar, fincanlar yerleştirebilirsiniz, kasanın içerisine ağaç dalları, kozalaklar ve hediye paketleri koyarak gecenizi renklendirebilirsiniz.
Yılbaşı Dekorasyonu Nasıl Olmalı

3-Yeni yıl ruhunu sonuna kadar hissettiren en önemli detaylardan birisi de yılbaşı ışıkları. Mutlaka bol bol kullanmanı öneniririz. Özellikle yılbaşı çam ağacında...
4-Ben yılbaşı ağacı istemiyorum illa yılbaşı ağacı süslemeye gerek yok diyorsanız, ahşap rafları boy boy asabilir ve raflara bir şeyler yerleştirebilirsiniz.
5-Bu yıl kırmızı rengin amacı sadece ufak ufak renk katmak amacıyla kullanılması. Örgü bir battaniye olabilir, kırmızı bir kırlent olabilir tercih sizin.
6-Mumları küçük kurdeleler ile birlikte süsleyebilir, yılbaşı dekorasyonunda bir hareket yakalayabilirsiniz.
7-Kar küresi şeklindeki yılbaşı ışıklarını cam, pencerelerden, duvarlardan, kapılardan sarkıtabilir yeni yıl ruhunun tadını kar havası esintisiyle çıkartabilirsiniz.
8-Küçük örme sepetlere kozalaklar ve renkli ve kokulu mumlar yerleştirebilirsiniz.
9-Bu yılbaşı dekorasyonunda çam ağacı yapraklarını bol bol kullanmanı tavsiye ederiyoruz.
10-Bilgisayar yazıcısından renkli çıktılar alıp üçgen biçiminde küçük bayraklar halinde duvarları süsleyebilirsiniz.
11-Yine küçük dokunuşlar yakalamak için kırmızı detaylar kullanabilir, avize gibi yüksek yerlerden sarkıtabilirsiniz.
12-Asıl yılbaşı dekorasyonunda kullanmanızı şiddetle tavsiye edeceğimiz detay geyik figürüdür. Varsa şöminenin üzerine asabilir, Üzerinden yılbaşı ışığı sarkıtabilirsiniz. Şömineniz yoksa geyik fiğürünün en yakışacağı yer yılbaşı ağacının yanıdır.
Yılbaşı Dekorasyonu

13-Minik minik renkli kağıtlar kesebilir, bu kağıtları ipe geçirerek duvarları süsleyebilirsiniz.
14-Fenerlerin içine renkli ve kokulu mumlar yerleştirebilirsiniz.
15-Renkli şişelerin içine, çam ağacı dalları yerleştirebilir, bu şişeleri farklı alanlara koyarak göz zevkinizi okşayabilirsiniz.
16-Yılbaşı gecenizin son dokunuşu olarak gecenin sonunda ikram etmek üzere yılbaşı gecesi konseptine uygun bir pasta ikram edebilirsiniz.

0 on: "Yılbaşı Dekorasyonu Nasıl Olmalı ?"